Våra tjänster

Båtrekond

Vill du att din båt ska få en fin & långvarig lyster inför kommande säsong? Eller vill du att vi utför försäljningsrekond för att båten ska göra ett bra intryck och öka i värde innan försäljningen? Vi på Båtsupport ser till att din båt får en uppfräschning så att du kan njuta av båten ute på havs! Beroende på dina önskemål och båtens behov utför vi polering, rubbing och applicerar en långvarig sealer, så din båt återfår sin glans hela säsongen!

Boka oss redan idag så ser vi till att din båt håller en hög finish! – Som nyskick! 

Varför ska man vaxa båten? 

Båtar som är gjorda av plast (glasfiber) har ett skrov som tål mycket, dock är plast inte underhållsfritt. Om du inte vårdar ytan av båten så blir den enkelt matt och solkig av salt och smuts. Det gelcoat som finns på båten bryts ned av UV-strålar vilket i sin tur leder till att det blir jobbigare att återställa glasfiberlaminatet till sin glans. För att förhindra att detta sker rekommenderar vi på Båtsupport att ni lämnar in båten varje säsong för en grundlig båttvätt, polering och vaxning.

Vi använder alltid miljövänliga kvalitetsprodukter för att säkerställa att vårt jobb uppfyller dina krav!

Bottenmålning

Bottenfärgens huvudsakliga avsikt är att hålla beväxning och havstulpaner borta från båtbotten, dessutom ger den ett extra skydd för båtens skrov. Med rätt behandling av båtbotten kommer din båt skyddas från plastpest och korrosion (stål & aluminium). 

I samråd kan vi hjälpa dig och komma fram till vad som passar bäst för dig och din båts ändamål. Om du slarvar med underhållet minskar farten och din bränsleförbrukning ökar. Bevara skärgården och låt Båtsupport hjälpa dig med bottenmålning och behandling.

Epoxygrundfärg

Vi hjälper gärna till med applicering av epoxygrundfärg – bottenfärgen sitter då kvar varje år och skyddar din botten till 100% från att fukt ska tränga igenom och orsaka plastpest. 

Projekt

Vi utför även renoveringar av inredning och skrovbeklädnad. Har du sliten träinredning och vill få den att se ny ut restaurerar vi den. Vi har tagit på oss ett flertal projekt och överträffat kundernas förväntan!